A főváros sötét oldala

Szegyenfal

BUDAPEST SZEMÉTBEN ÚSZIK

A fideszes pénzemberek felosztották maguk között Budapestet. Tarlós István ezt tétlenül nézi!

A fideszes mutyiknak köszönhetően ma már patkányok futkároznak a legszebb hídjaink tövében, a város közterei úsznak a szemétben. Tarlós a fideszes oligarchák érdekeit szolgálja - ezzel veszélyeztetve nemcsak fővárosunk tisztaságát, hanem a budapestiek egészségét is!

sotet oldal Budapest

Tarlós István

TARLÓS ISTVÁN HÁBORÚJA A SZEGÉNYEK ELLEN

Tarlós István ahelyett, hogy a szegénység csökkentéséért és a hajléktalanság felszámolásáért küzdene, háborút hirdetett az elesettek ellen.

Budapesten minden évben emberek halnak meg télen fűtetlen lakásaikban és az utcán. A budapestiek közössége messze jobb ennél az aljasságnál. Ezen a helyzeten változtatni emberség és tisztesség kérdése.

TARLÓS KONTÁRMUNKÁJA: A 3-AS METRÓ

Tarlós István 9 év alatt annyira volt képes, hogy méregdrágán ráncfelvarrja a 3-as metró északi szakaszát.

A 2022-ig tartó metrópótlózásért cserébe szinte semmit sem kap a város. A 3-as metró a felújítás után nem lesz hosszabb, nem lesz gyorsabb, nem lesz biztonságosabb, ráadásul új, modern járművek helyett a régi orosz szerelvények kétes felújítása történt. Még légkondicionálót sem sikerült beszerelni. Budapest ennél jobbat érdemel.

A STADIONVÁROS RÉMKÉPE, AVAGY TARLÓS ISTVÁN ÉS A FIDESZ LOPAKODÓ OLIMPIAI PROGRAMJA

Stadion. Stadion. Stadion. Stadion. Stadion. Stadion. Stadion. Stadion.

2024-ig 12 db sportkomplexum épül Budapesten... Tarlós István a budapesti polgárok érdekei helyett csakis Orbán Viktor lázálmainak kiszolgálója - a budapestiek világos akarata ellenére suttyomban megvalósítja az olimpiai építkezéseket ahelyett, hogy a budapestiek életminőségét javítaná.

TARLÓS EGY SIMA FIDESZES HELYTARTÓ

A mai főpolgármester maga mondta: Orbán Viktor nem engedi, egységes parkolás legyen Budapesten. Ez a fideszes gazdasági érdek beismerése.

Az elmúlt 9 évben Orbán állama vitte a budapesti kórházakat, iskolákat, belenövesztette maffiacsápjait a város minden rendszerébe. Tarlós az egészet végigasszisztálta, szó nélkül, erre pedig senki nem hatalmazta fel.

TARLÓS ISTVÁN A FIDESZES BETON SZERELMESE

Parkok és zöldterületek fejlesztése helyett Tarlós István mindent betonnal öntene le.

A főpolgármesternek egy szava sem volt, amikor a Városligetet elvitte a kormány, és azóta is lapít. Minden hónapban fák sokaságát irtják ki Budapest-szerte, egekben a légszennyezettségi mutatók, egyre több az asztmás gyerek, de a Városháza hallgat és asszisztál a növények pusztításához.

TARLÓS NÉMÁN TŰRI A GYŰLÖLET TOMBOLÁSÁT

A főpolgármester szótlanul tűrte, hogy a Fidesz gyűlölettel és a legaljasabb hazugságokkal árassza el Budapestet az itt élők pénzéből.

Egyetlen magyar ember sem szolgált rá arra a gyűlölethadjáratra, amit a kormány folytat hazánkban. Főpolgármesterként morális kötelesség lenne fellépni ellene, Tarlós ehhez képest maga is visszhangozza a legátlátszóbb propagandát.