KARÁCSONY GERGELY


Nagy utat tettem meg egy nyírségi kis faluból, amíg polgármesterré választottak Zuglóban. Nem beleszülettem, hanem beleszerettem ebbe a városba. Ez lett az otthonom. Ettől a várostól kaptam a nekem legfontosabbat, a családomat is.

Mára azonban Budapest a Fidesz foglya lett. Tarlós István nem szolgálja a budapestieket, hanem kiszolgáltatja őket Orbán Viktornak és a fideszes pénzembereknek, Tarlós a Fidesz helytartója.

A fővárosi beruházások nagyobb része a NER-kegyeltek gazdagodását szolgálta, fájóan kevés jutott a budapestiek életminőségének javítására.


Stadionok, paloták épülnek, fideszes oligarchák beruházásai pusztítják a fákat, a 3-as metró felújítása az orosz érdekek kiszolgálása miatt kontármunka lett, ezrek idő előtti halálát okozza a légszennyezés, aránytalanul drága a tömegközlekedés, egekbe szöktek az ingatlanárak, miközben újratermelődött Budapest brutális adóssága. Ez egy rosszul vezetett város!


Én olyan Budapestet szeretnék, amelyben az emberek vannak a középpontban, és amely mindannyiunké.

Nem Orbán Viktoré, aki terepasztalaként tekint a városra. Nem az ingatlanbefektetőké, akik miatt az elmúlt években megduplázódtak az albérlet- és ingatlanárak. Nem az autóké, amelyekből elviselhetetlenül sok van. Hanem az embereké.


Azoké az embereké, akik télen a hidegtől, nyáron az elviselhetetlen melegtől szenvednek a lakásukban. Azoké a fiataloké, akik újra és újra felteszik maguknak a kérdést, miért ne a világ egy másik nagyvárosában éljenek, ahol a tradíció mellé innováció is társul. A kismamáké, akik ma megszakadnak a babakocsi cipelésétől, mert a metró nem akadálymentes. A gyerekeké, akiket ma a légszennyezettség miatt megbetegedések fenyegetnek. Budapestet vissza kell adni a budapestieknek.

Az élő és élhető, emberközpontú város mindannyiunkra figyel. Ezt kínálja a jövő Budapestje:

OLCSÓBB KÖZLEKEDÉS
TISZTA LEVEGŐ
TÖBB ZÖLD
TÖBB KREATIVITÁS
TÖBB SZOLIDARITÁS


Budapest jövője nem a Fideszről, nem Tarlósról és nem is rólam szól, hanem rólunk, Budapestiekről!
Egy mindenkiért, mindenki Budapestért!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK! MONDD EL TE IS A VÉLEMÉNYED!

VÉDJÜK MEG KÖZÖSEN BUDAPESTET TARLÓS ISTVÁN ÉS A FIDESZ ÁMOKFUTÁSÁTÓL!

*-al jelölt mezők kitöltése kötelező!